Clean Rolly
Clean Rolly on kompakti ja ketterä yhdistelmäkone. Kone pesee ja kuivaa sekä eteen- ja taaksepäin ajettaessa ja mahdollistaa ahtaidenkin tilojen pesun joihin yhdistelmäkoneella ei ole ennen päässyt. Irrotettavat puhdas- ja likavesisäiliöt helpottavat säiliöiden täyttöä ja tyhjennystä. Nykyaikainen Litium-akkupaketti on pieni ja kevyt ja helppo vaihtaa.
lisää
Scrubmaster E10/B10
Scrubmaster E/B10 on kompakti, erittäin kätevä yhdistelmäkone pienten tilojen puhdistukseen. Voit valita koneen tarpeittesi mukaan joko akku- tai verkkovirtakäyttöisenä. Ulkoneva harjakotelo mahdollistaa pesun myös läheltä seinää ja näin vähennetään viimeistelyn tarvetta. Kahdet sylinteriharjat takaavat puhtaan lopputuloksen myös epätasaisilla pinnoilla ja saumakohdissa. Irrotettavat säiliöt on helppo tyhjentää ja täyttää. Taittuva ajokahva vähentää varastointitilan tarvetta ja helpottaa koneen kuljetusta. Ainutlaatuinen ja käyttäjäystävällinen akun nopea vaihto ilman työkaluja. Taittuvan kahvan ja irrotettavan, pyörillä varustetun akkupaketin ansiosta kevyt ja helppo liikutella. Ajoaika noin 30 min per akkupaketti.
lisää
Scrubmaster B12
Scrubmaster B12 on pieni, kätevä ja tehokas akkukäyttöinen yhdistelmäkone. Sopii erinomaisesti pieniin- ja keskikokoisiin kohteisiin.Taittuva ja helposti säädettävä ajokahva mahdollistaa ergonimisen ajoasennon ja helpon koneen kuljetuksen. Sisäänrakennettu varaaja ja huoltovapaat akut. Likavesisäiliö on irrotettava, jolloin se on helppo tyhjentää ja puhdistaa.
lisää
Scrubmaster B30/CL
Scrubmaster B30 edustaa yhdistelmäkoneiden uusinta sukupolvea.Ketterä, akkukäyttöinen yhdistelmäkone kaikkien kovien lattiapintojen perus- ja ylläpitosiivoukseen. Konetta on saatavana sekä harjavetoisena, että pyörävetoisena. Laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa koneen käytön erilaisissa käyttökohteissa. Harjakotelon sijainti ja mataluus mahdollistavat koneen käytön seinien lähellä ja esim. hyllyjen alla. Täysin uudistuneen kaarevan imusuuttimen ansiosta imutulos on huippuluokkaa myös ongelmallisilla lattiapinnoilla. Imusuuttimen kumit ovat helposti irrotettavissa.
lisää
Scrubmaster B45/CL
Scrubmaster B45 edustaa yhdistelmäkoneiden uusinta sukupolvea. Ketterä, akkukäyttöinen yhdistelmäkone kaikkien kovien lattiapintojen perus- ja ylläpitosiivoukseen. Konetta on saatavana sekä harjavetoisena, että pyörävetoisena. Laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa koneen käytön erilaisissa käyttökohteissa. Harjakotelon sijainti ja mataluus mahdollistavat koneen käytön seinien lähellä ja esim. hyllyjen alla. Täysin uudistuneen kaarevan imusuuttimen ansiosta imutulos on huippuluokkaa myös ongelmallisilla lattiapinnoilla. Imusuuttimen kumit ovat helposti irrotettavissa. Koneesta on saatavana myös Hospital – versio.
lisää
Scrubmaster B70 CLH
Täydellinen yhdistelmäkone lattioiden taloudelliseen puhtaanapitoon keskisuurille ja suurille alueille. Hyvä näkyvyys, helppo käsiteltävyys, helppokäyttöisyys ja laaja lisävarustevalikoima lisäävät tuottavuutta ja ergonomiaa. Palkituilla Hako - AntiBac - säiliöillä, jotka vähentävät bakteerien ja homeen muodostumista
lisää
Scrubmaster B70/CL
Täydellinen yhdistelmäkone lattioiden taloudelliseen puhtaanapitoon keskisuurille ja suurille alueille. Hyvä näkyvyys, helppo käsiteltävyys, helppokäyttöisyys ja laaja lisävarustevalikoima lisäävät tuottavuutta ja ergonomiaa. Sylinteriharjaversiossa ( B70CL WB ) on myös lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen. Saatavana myös hospital – versiona ( B70CLH ).
lisää
Scrubmaster B75 R
Uusi Scrubmaster B75 R mahtuu tiloihin jotka aiemmin on voitu pestä vain kävellen ohjattavilla koneilla. Koneessa on 75 litran vesisäiliöt ja 65 cm työleveys, SEKÄ UUTUUTENA 55 CM TYÖLEVEYS! Kompaktit ulkomitat ja erinomainen käsiteltävyys ovat vain pieni osa koneen monista hyödyllisistä ominaisuuksista. Monet käytännölliset yksityiskohdat helpottavat koneen käyttöä ja ylläpitoa. Koneen käytön mukavuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota. Mm. Ergonominen ja selkäystävällinen istuin parantaa mukavuuden lisäksi myös tuottavuutta. Huippunopeus 6 Km/h voidaan napin painalluksella rajoittaa puoleen, jolloin koneella voidaan turvallisesti pestä ahtaissakin tiloissa. Pitkä yhtäjaksoinen ajoaika mahdollistaa suurienkin alueiden pesun tehokkaasti B 75 R koneella.
lisää
Scrubmaster B120 R
UUTUUS!!
Nauti yhdistelmäkoneen tehosta istuen. UUSI Scrubmaster B120 R ajettavien yhdistelmäkoneiden lautas- tai sylinteriharjat sopivat kovien lattioiden taloudelliseen puhdistukseen. Sylinteriharjaversiossa myös lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen. Koneiden pinta-alateho on suuri vaativissakin olosuhteissa. Ergonominen työtila antaa käyttäjälle erinomaisen näkyvyyden puhdistettaville pinnoille. Laitteet ovat myös ketterämpiä käsitellä kuin työnnettävät koneet, sillä niiden kääntösäde käytävällä on vain 179 cm 90 astetta kääntyvän etupyörän ja erikoisrakenteisen imusuulakkeen ansiosta.
lisää
Scrubmaster B140 R
Scrubmaster B140 R takaa tehokkaan perus- ja ylläpitopuhdistukseen. Harjan painetta voidaan säätää jopa 60 kiloon jalkapolkimen avulla. Lisävarusteena saatava lakaisuyksikkö kerää irtoroskat pesuharjojen edessä olevalta kuivalta alueelta, mikä tuo jopa 40 %:n kustannussäästöt poistamalla erillisen lakaisukoneen käyttötarpeen. Hako Control System:llä ohjelmoimme koneen toiminnot toiveittesi mukaiseksi. Istuimen keskeinen sijainti varmistaa hyvän näkyvyyden puhdistettaville pinnoille.
lisää
Scrubmaster B310 R
Scrubmaster B310 R on suurten alojen tehokas ajettava akkukäyttöinen yhdistelmäkone. Kauppakeskuksiin, parkkihalleihin, logistiikkakeskuksiin, teollisuuteen ym. Lisävarusteena saatavan reunanpesuharjan avulla saat pestyä myös seinän vierustan ja samalla työleveys kasvaa 118 cm. Istuimen keskeinen sijainti varmistaa hyvän näkyvyyden puhdistettaville pinnoille.
lisää
Scrubmaster B310R CL
Kaksi toimintoa yhdessä koneessa. Enemmän ominaisuuksia, enemmän tehokkuutta. Scrubmaster B310R CL antaa sinulle enemmän.

Kone räätälöidään vaatimustesi mukaiseksi.
1. Kompaktina ja tehokkaana yhdistelmäkoneena joka pesee ja kuivaa yhdellä toiminnolla.
2. Yhdistelmäkoneena johon on lisätty tehokas imevä etulakaisu yksikkö.
Voit myös valita laitteeseen monia muita lisäominaisuuksia kuten pesevä sivuharja, kuljettajan turvakaari ja huomiovilkku, työvalot, likaveden kierrätysjärjestelmä, pesuaineen annostelujärjestelmä jne.


lisää
Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta