Scrubmaster B70 CL WB 600
Täydellinen yhdistelmäkone lattioiden taloudelliseen puhtaanapitoon keskisuurille ja suurille alueille. Hyvä näkyvyys, helppo käsiteltävyys, helppokäyttöisyys ja laaja lisävarustevalikoima lisäävät tuottavuutta ja ergonomiaa. Sylinteriharjaversiossa ( B70CLC ) on myös lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen.
lisää
Scrubmaster B120 R
UUTUUS!
Nauti yhdistelmäkoneen tehosta istuen. UUSI Scrubmaster B120 R ajettavien yhdistelmäkoneiden lautas- tai sylinteriharjat sopivat kovien lattioiden taloudelliseen puhdistukseen. Sylinteriharjaversiossa myös lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen. Koneiden pinta-alateho on suuri vaativissakin olosuhteissa. Ergonominen työtila antaa käyttäjälle erinomaisen näkyvyyden puhdistettaville pinnoille. Laitteet ovat myös ketterämpiä käsitellä kuin työnnettävät koneet, sillä niiden kääntösäde käytävällä on vain 179 cm 90 astetta kääntyvän etupyörän ja erikoisrakenteisen imusuulakkeen ansiosta.
lisää
Scrubmaster B310R CL
Kaksi toimintoa yhdessä koneessa. Enemmän ominaisuuksia, enemmän tehokkuutta. Scrubmaster B310R CL antaa sinulle enemmän.

Kone räätälöidään vaatimustesi mukaiseksi.
1. Kompaktina ja tehokkaana yhdistelmäkoneena joka pesee ja kuivaa yhdellä toiminnolla.
2. Yhdistelmäkoneena johon on lisätty tehokas imevä etulakaisu yksikkö.
Voit myös valita laitteeseen monia muita lisäominaisuuksia kuten pesevä sivuharja, kuljettajan turvakaari ja huomiovilkku, työvalot, likaveden kierrätysjärjestelmä, pesuaineen annostelujärjestelmä jne.


lisää
Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta