Sweepmaster M600
Työnnettävän lakaisulaitteen lakaisuteho on vertaansa vailla, ja sen pinta-alateho on jopa 2,300 m2 /tunnissa. Pienemmille alueille tarkoitettu Sweepmaster M600 on varustettu kestävällä synteettisestä materiaalista valmistetulla roskasäiliöllä, iskunkestävällä teräsrungolla ja tukevalla alumiinikotelolla. Ergonomisen muotoilun ja ajokahvan yksinkertaisen kiinnitysmekanismin ansiosta kaikille käyttäjille löytyy sopiva ajokahvan korkeus.
lisää
Sweepmaster B500
Maineikkaan Hako-tuoteperheen tehokas uutuus soveltuu pölyvapaaseen lakaisuun sekä koville, että tekstiilipinnoille teollisuudesta hotelliin. Koneessa on luja yksiosainen LD polyetyleenistä valettu korroosiovapaa ja ympäristömyönteinen runko. Ajokahvan korkeus voidaan säätää käyttäjän ergonomisen ajoasennon tai käyttö- ja säilystilan mukaan. Laite on helppokäyttöinen yksinäppäintoiminnon ansiosta ja päivittäisen käytön jälkeinen puhdistus ja huolto vaivatonta.
lisää
Sweepmaster B/P650
Tehokas tukevalla teräsrungolla varustettu lakaisukone ulko- ja sisäkäyttöön. Kone soveltuu myös kokolattiamattojen tehokkaaseen ”imuroimiseen” ja on varustettu ylimääräisellä nukkasuodattimella mattokäyttöä varten. Yliheittävän toimintaperiaatten takia roskasäiliön tilavuus saadaan hyödynnettyä maksimaalisesti. Kääntyvä säädettävä ohjauskahva mahdollistaa roskasäiliön helpon tyhjennyksen ja isompien kappaleiden laittamisen suoraan roska-säiliöön. Suuripinta-alaisessa suodattimessa on tehokas mekaaninen tärytyslaite. Suodattimen irrotus ja puhdistaminen tapahtuu yläkautta ”puhtaalta puolelta”. Akkukäyttöisessä mallissa on kiinteä automaattilaturi ja akun-varaustilan seuranta.
lisää
Sweepmaster B/P800
Tehokas tukevalla teräsrungolla varustettu lakaisukone ulko- ja sisäkäyttöön.

2 x 25 litran roskasäiliöt ja 70 Ah / 24 V akut mahdollistavat suurempien pinta-alojen keskeytyksettömän lakaisun niin sisällä kuin ulkona.

Kääntyvä säädettävä ohjauskahva mahdollistaa roskasäiliöiden helpon tyhjennyksen ja isompien kappaleiden laittamisen suoraan roskasäiliöön. Isompien roskien lakaisemiseksi voidaan harjakotelon etuläppä avata ohjauskahvan käyttövivusta. Ohjauskahvassa on myös vipu käsijarrun aktivoimiseksi. Suuripinta-alaisessa suodattimessa on tehokas mekaaninen tärytyslaite. Suodattimen irrotus ja puhdistaminen tapahtuu yläkautta ”puhtaalta puolelta”. Akkukäyttöisessä mallissa on kiinteä automaattilaturi ja akunvaraustilan seuranta.


lisää
Sweepmaster B800R
Sweepmaster B800 R on paras ratkaisu pienten ja keskisuurten tilojen pölyttömään lakaisuun. B800 R on ajettavien lakaisukoneiden sarjan pienin laite, jonka yliheittoperiaatteella toimiva lakaisuharja pitää huolen, että roskasäiliön tilavuus on kokonaisuudessaan käytössäsi. Vetävän etupyörän ansiosta todella helposti kääntyvänä tätä lakaisukonetta on miellyttävä ajaa myös kapeilla käytävillä. Vanka ja kestävä teräsrunko tekee Sweepmaster B800 R:stä todellisen ammattilaiskoneen, joka puhdistaa pinnat tehokkaasti vuosien ajan!

lisää
Sweepmaster B/P900 R
Sweepmaster B900 R ja Sweepmaster P900 R ovat ajettavien lakaisukoneiden sarjan pienimmät laitteet. Vetävän etupyörän ansiosta todella helposti kääntyvänä tätä lakaisukonetta on miellyttävä ajaa myös kapeilla käytävillä. Nykyaikaisen, ergonomisen työtilan ansiosta laitteen ajaminen ei ole rasittavaa. Täydellinen lakaisutulos varmistetaan tehokkaan imurin lisäksi suurella, uudentyyppisellä pääharjalla. Korkea laatu ja jämäkkä muotoilu tekevät siitä ammattilaisen työkalun sekä sisä- että ulkotiloihin.
lisää
Sweepmaster B/P980 R
Sweepmaster 980 R sarjan koneet muokkautuvat käyttötarpeesi mukaan. Valitse haluamasi ominaisuudet kuten: huomiovilkut, LPGkäyttö, hydraulinen korkeatyhjennys, imuri E -sarjaan, kuljettajan turvakaari jne. Voit tilata juuri tarpeisiisi sopivan laitteen ja nauttia sekä käyttömukavuudesta että jämäkästä rakenteesta. Lisävarusteena saatava sivuharjayksikkö myötäilee optimaalisesti puhdistettavien pintojen muotoja. Hakon R2S-suodattimen ravistusjärjestelmä takaa pitkän tyhjennysvälin ja > 99 % pölynsuodatuksen.
lisää
Sweepmaster B/P980 RH
Sweepmaster 980 RH sarjan koneet muokkautuvat käyttötarpeesi mukaan. Valitse haluamasi ominaisuudet kuten: huomiovilkut, LPGkäyttö, hydraulinen korkeatyhjennys, imuri E -sarjaan, kuljettajan turvakaari jne. Voit tilata juuri tarpeisiisi sopivan laitteen ja nauttia sekä käyttömukavuudesta että jämäkästä rakenteesta. Lisävarusteena saatava sivuharjayksikkö myötäilee optimaalisesti puhdistettavien pintojen muotoja. Hakon R2S-suodattimen ravistusjärjestelmä takaa pitkän tyhjennysvälin ja > 99 % pölynsuodatuksen.
lisää
Sweepmaster B/P/D1200RH
Sweepmaster 1200 RH on täydellinen kone tehokkaaseen ja taloudelliseen koneelliseen lakaisuun. Soveltuu hyvin parkkihalleihin, varastoihin, tuotantotiloihin ja ulkoalueille. Sweepmaster 1200 RH on saatavana bensiini-, nestekaasu- (LPG), diesel- ja akkukäyttöisenä. Pitkät ajoajat (5h akuilla, 10h polttomoottorilla) mahdollistavat koneen moninpuolisen käytön sisä- ja ulkoalueilla. Koneeseen saatavana runsaasti lisävarusteita kuten: turvakaari, vasen sivuharja, turvavilkku jne.
lisää
Sweepmaster B/P/D1500 RH
Sweepmaster 1500 RH täyttää kaikki imulakaisukoneiden pitkäikäisyyden, taloudellisuuden ja ammattikäytön asettamat vaatimukset myös vaikeissa työskentelyolosuhteissa. Tehokkaiden moottoreiden, eri käyttövoimavaihtoehtojen, vahvan lakaisuyksikön ja suorituskykyisen suodatinjärjestelmän ansiosta Sweepmaster 1500 RH - lakaisukonetta voidaan käyttää mihin tahansa lakaisutehtävään. Tämän lisäksi kone on erityisen helppokäyttöinen ja siihen on saatavana kattava valikoima lisävarusteita, joiden avulla voit räätälöidä koneen omiin tarpeisiisi sopivaksi.
lisää
Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta