Toro Electric 41
Isompi ja tehokkaampi kuin pikku veljensä. Leikkurin leikkuuleveys on 41 cm varustettu isolla kerääjällä, 55 litraa. Alumiinivahvistettu runko, painikekäynnistys, helppokäyttöinen korkeudensäätö, hiljainen käyttöääni ja kokoontaittuva työntöaisa tekevät tästä mallista hyvän valinnan.
lisää
Toro Recycler 48 AD
Näyttävää muotoilua ja tehokas moottori. Helppokäyttöinen yksivipuhallinta kahden leikkuujärjestelmän välillä: Recycler ja keruu. Varustettuna Automatic Drive -järjestelmällä joka säätää etenemisnopeuden käyttäjän tahtiin. Comfort työtöaisa on myös säädettävä.
lisää
Toro Recycler 48 AD ES
Sama kuin Recycler 48 AD mutta varustettu sähkökäynnistyksellä.
lisää
Toro Recycler 53 AD Honda
Tässä uutuus mallissa on näyttävää muotoilua ja tehokas moottori. Helppokäyttöinen yksivipuhallinta kahden leikkuujärjestelmän välillä: Recycler ja keruu. Varustettuna Automatic Drive -järjestelmällä joka säätää etenemisnopeuden käyttäjän tahtiin. Comfort työtöaisa on myös säädettävä.
lisää
Toro Recycler 55 AD
Toron suosituin malli kautta aikojen uudesti muotoiltuna. Recycler 3-in-1 leikkuujärjestelmä, kestävä teräsrunko, 55 cm leikkuuleveys ja tietenkin Automatic Drive joka säätää automaattisesti etenemisnopeuden käyttäjän tahtiin. Yksivipuhallinta kahden leikkuujärjestelmän välillä: Recycler ja kerääjä.
lisää
Toro Recycler 55 AD ES
Sama kuin Recycler 55 AD mutta varustettu sähkökäynnistyksellä.
lisää
Toro Super Recycler 53 AD
Leikkaatko usein nurmikkoa? Oletko tarkka lopputuloksesta? Tällöin sinun on valittava tämä eräs Toron kautta aikojen suosituimmista leikkureista. Aluuminirunko takaa pitkän käyttöiän.
lisää
Toro Super Recycler 53 AD ES
Sama kuin Super Recycler 53 AD mutta varustettu sähkökäynnistyksellä.


lisää
Toro Heavy Duty 53 Proline
Leikkuri ammattilaiselle! Varustettu kestävällä alumiinirunkolla, teräsvanteilla ja suojatuilla kuulalaakreilla. 5 hv Honda moottori takaa luotettavaa tehoa.
lisää
Toro HoverPro 400
Ilmatyynyleikkuri Hondan moottorilla.
lisää
Toro HoverPro 450
Ilmatyynyleikkuri 46 cm leikkuuleveydella.
lisää
Toro HoverPro 500
Ilmatyynyleikkuri 51 cm leikkuuleveydella.
lisää
Toro HoverPro 550
Ilmatyynyleikkuri 53 cm leikkuuleveydella.
lisää
Toro Automatic Drive
Melkein kaikki Toron ruohonleikkurit ovat varustettu ainutlaatuisella Automatic Drive käyttöjärjestelmällä. Automatic Drive järjestelmä säätää etenemisnopeuden automaattisesti käyttäjän tahtiin.
lisää
Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta