Toro 1800 Power Curve lumilinko
Helppo käsitellä ja varastoida.

Haluatko lumilingon tarjoamat edut ilman polttoaineen käytön vaivaa? Ratkaisun tarjoavat Toron pienkokoinen ja kevyt sähkötoiminen lumilinko. Tämä on yllättävän tehokas, käynnistyy joka kerta eikä kaipaa käytännössä lainkaan huoltoa. 1800 Power Curve lumilinko on myös ympäristöystävällinen, kätevä liikutella ja helppo varastoida.


lisää
Toro Power Lite lumilinko
Kovat tulokset ilman kovaa työtä.

Power Lite lumilinko linkoaa jopa 7,6 metrin päähän. Siinä on 46 cm:n työleveys ja Toro Premium -nelitahtimoottori, ja pienkokoisena se on helppo varastoida.


lisää
Toro Power Lite ES lumilinko
Kovat tulokset ilman kovaa työtä.

Power Lite lumilinko linkoaa jopa 7,6 metrin päähän. Siinä on 46 cm:n työleveys ja Toro Premium -nelitahtimoottori sähköstartilla, ja pienkokoisena se on helppo varastoida.


lisää
Toro CCR 6053 R lumilinko
Suorituskykyä, johon voit luottaa.

Power Propel -itsevetojärjestelmän ja Quick Shoot -toiminnon ansiosta lumi lingotaan nopeasti ja helpost. Quick Clear linkoaa lumen jopa 11 metrin päähän, ja siinä on 53 cm:n työleveys ja Toro Premium -nelitahtimoottori.


lisää
Toro CCR 6053 E lumilinko
Suorituskykyä, johon voit luottaa.

Power Propel -itsevetojärjestelmän ja Quick Shoot -toiminnon ansiosta lumi lingotaan nopeasti ja helpost. Quick Clear linkoaa lumen jopa 11 metrin päähän, ja siinä on 53 cm:n työleveys ja Toro Premium -nelitahtimoottori sähköstartilla.


lisää
Toro SnowMax 724 ZXR
Uusi virtaviivainen ja helppokäyttöinen SnowMax tarjoaa ennennäkemätöntä ohjattavuutta. Se on ketterä mutta selviytyy vaikuttavan tehokkaasti syvästäkin lumihangesta.
lisää
Toro SnowMax 724 QXE
Uusi virtaviivainen ja helppokäyttöinen SnowMax tarjoaa ennennäkemätöntä ohjattavuutta. Se on ketterä mutta selviytyy vaikuttavan tehokkaasti syvästäkin lumihangesta.Tässä mallissa on QuickStick joystick ohjaus ja sähkökäynnistys.
lisää
Toro Power Max 826 OEV lumilinko
Pienkokoinen, tehokas ja helppokäyttöinen.

Tämä pienkokoinen lumilinko poistaa tiiviiksi pakkautuneen lumen helposti 66 cm:n työleveyden ja erikoisvahvistetun hammaspyörästön avulla. Innovatiivisella Quick Stick -ohjauksella lumi voidaan lingottaa haluttuun paikkaan yhdellä tasaisella liikkeellä.


lisää
Toro Power Max HD 926 OXE lumilinko
Puhdasta jälkeä syvässäkin lumessa.

Toro Power Max HD malleissa ovat tehokkaat moottorit, ammattitasoinen kierukkaterän hammaspyörästö ja 36 cm halkaisijaltaan olevat ylikokoiset kierukkuaterät, joilla pihatien päässä oleva kova ja pakkautunut lumi on helppo poistaa. Tässä mallissa on 9 hv:n (265 cm3) Toro Premium moottori. 


lisää
Toro Power Max HD 1028 OXE lumilinko
Puhdasta jälkeä syvässäkin lumessa.

Toro Power Max HD malleissa ovat tehokkaat moottorit, ammattitasoinen kierukkaterän hammaspyörästö ja 36 cm halkaisijaltaan olevat ylikokoiset kierukkuaterät, joilla pihatien päässä oleva kova ja pakkautunut lumi on helppo poistaa. Tässä mallissa on 10 hv:n (302 cm3) Toro Premium moottori. 


lisää
Toro Power Max HD 1128 OXE lumilinko
Täydellinen lumilinko kovimpiin olosuhteisiin.

Toro Power Max HD malleissa ovat tehokkaat moottorit, ammattitasoinen kierukkaterän hammaspyörästö ja 36 cm halkaisijaltaan olevat ylikokoiset kierukkuaterät, joilla pihatien päässä oleva kova ja pakkautunut lumi on helppo poistaa. Tässä mallissa on 11 hv:n (342 cm3) Briggs & Stratton moottori. 


lisää
Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta