Hako Citymaster 600
Monitoimi- ja imulakaisukone - ilman kompromisseja!

Haluatko suoriutua työtehtävistä luotettavasti ja pitää asikkaasi jatkuvasti tyytyväisinä? Ja etsit sitä varten ammattimaista, tehokasta ja monipuolista konetta? Citymaster 600 täyttää tarpeesi täydellisesti - paras käyttömukavuus ja uudenlainen pikavaihtojärjestelmä mukautuvaa työlaitevalikoimaa varten. Tässä koneessa näkyy Hakon vuosikausien kokemus monitoimikoneista ja imulakaisukoneista - käytä se hyväksesi!


lisää
Hako Citymaster 1250
Monilahjakkuus puhtaampien, vihreämpien kaupunkien puolesta.

Hako-Citymaster 1250 ei ainoastaan te puhdasta jälkeä kaupunkialueilla, vaan varmistaa siistit luvut myös taseeseen. Yhdessä täydellisesti yhteensopivan lisävarusteiden kanssa kone tekee käsillä olevan työn nopeasti, mukavasti ja ympäristöystävällisesti. Sen käyttö on helppoa - kuljettaja ei joudu ratkaisemaan arvoitusta toisensa jälkeen. Hako-Citymasterin turvallisen käytön oppii nopeasti ja kuljettajat voivat keskittyä olennaiseen - työn vaivattomaan suorittamiseen.


lisää
Hako Citymaster 1600
Tinkimätöntä monitoimisuutta
ja käytön helppoutta!


Tänään aurausta, huomenna hiekan nostoa - sama kone, monta työtä.
Yksi painonappi ja kaksi joystickia - siinä kaikki mitä tarvitset työlaitteiden hallintaan. Työlaitteiden vaihto nopeasti ja helposti, mistä kuljettaja selviytyy itse ilman työkaluja muutamassa minuutissa.


lisää
Hako Citymaster 2200

Hakon isoin imulakaisukone.
Hiljainen, tehokas ja korkea siirtonopeus (62 km/h)


lisää
Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta