Agri-Fab Steelcart
Helppokäyttöinen ja edullinen kuljetusvaunu. Sillä kuljetat puutarhassasi niin pienet kuin suurematkin kuormat.
lisää
Agri-Fab Polycart
Etsitkö perässä vedettävää vaunua kuljettamaan puutarhassasi maa-ainesta, hiekkaa, ruohoa, lehtiä tai jotain muuta? Siinä tapauksessa meillä on tarjota Sinulle kantavuudeltaan 350 kg:n vaihtoehto. Lava on iskunkestävää muovia, kipattava ja nopeasti kytkettävissä koneeseesi.
lisää
Agri-Fab Tandem Axle ATV Cart
Suuri Agri-Fab Axle ATV Cart. Tämä on kapasiteetiltaan 450 kg:n vaunu ja tarkoitettu suurimpien ja painavimpien kuormien kuljetuksiin. Tässä vaunussa on aito keinuteli, joten eteneminen sujuu vaivatta niin vaihtelevassa kuin epätasaisessakin maastossa. Kansi on tukeva ja lastilavan takalukitus on irrotettavissa.
lisää
Agri-Fab Tow Lawn Sweeper 96
Kytket tämän kerääjän helposti sauvaohjattaviin leikkureihin ja puutarhatraktoreihin. Kerääjän harja pyörii 4,5 kierrosta/pyörän kierros ja harjaa näin tehokkaasti ruohonkorret, havut ja lehdet ylös vinyylisäkkiin. Se nostaa samalla ylös painuneet ruohonkorret.
lisää
Agri-Fab Tow Lawn Collect 107 Hi-speed
Kuinka nopeasti ja tehokkaasti haluat koota ruohon, kävyt, lehdet ja muun materiaalin maasta? Jos olet tarkka lopputuloksesta, valitset tämän Agri-Fab kerääjän.
lisää
Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta